Eggplant Sandwich Recipe (Vegetarian) おなすのサンドイッチレシピ

Hi :) Here is my new favorite vegetarian recipe. I sometimes eat it in a sandwich but I usually just like it on it’s own.

こんにちは。今日は最近お気に入りのベジタリアンのレシピを紹介しようと思います。
こちらの料理は、サンドイッチにしても、そのままでも美味しく召し上がって頂けると思います。

【Ingredients 材料】425F/220C 10-20min

Eggplant おなす
Flour 小麦粉
Egg 卵
Italian breadcrumbs or Japanese panko イタリアングレッドクラム又はパン粉
Oil オイル
———–
Bread パン
Avocado アボカド
Tomato sauce トマトソース

You can use any tomato sauce you like.
You can add any topping you like such as cheese, basil and so on…

日本ではおなすをお漬け物にしたり、田楽にしたりする調理方法が一般的に多いかと思いますが、このレシピはあまり日本ではみかけない食べ方の一つだと思います。少しでも皆様の参考になる点があれば嬉しいです。

トマトソースは市販の物でも、手作りの物でもお好みに合わせてご使用下さい。その他お好みのトッピング(チーズやバジル等々…)を加えて頂いても美味しいと思­います。

P1030323

Soak the eggplant in water for about 15 to 30 minuets to remove any bitterness :) おなすをお水に浸して、灰汁を抜きます。

P1030334

Dredge with flour, egg and italian breadcrumbs or Japanese panko. 小麦粉、溶き卵、イタリアングレッドクラム又はパン粉の順に衣を付けます。

P1030351

Bake them @425F(220C) for 10-20 minuets. 220℃に余熱したオーブンで10−20分焼きます。

【My Homemade Tomato Sauce Recipe トマトソースのレシピ】

 

xox Akemi :)

2 thoughts on “Eggplant Sandwich Recipe (Vegetarian) おなすのサンドイッチレシピ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s