お鮭バーグ 動画レシピ Salmon Burgar Recipe

Hi :) こんにちは^^
This is one of my new favorite burgers :D Hope you enjoy it too ;)

私がバンクーバーに引っ越して以来、大好きなお鮭バーグのレシピです。

【Ingredients for 2 servings】
280g (10 oz) salmon
1 big shallot (or onion) (about 50g)
1 garlic clove
1 egg (60g)
3 Tbsp panko ( or breadcrumbs)
salt, pepper

私の住むBCではこのお鮭バーグのたねが、お魚屋さんやスーパーでも購入出来ます。作り方は普通のハンバーグとほとんど一緒です。

【2人分の材料】
お鮭 280g (10 oz)
エシャロット 1つ (50g)(玉葱でもokayです)
ガーリック 1かけ
卵 1こ (60g)
パン粉 大さじ3
塩、胡椒

P1020620

We tried spring salmon, sockeye salmon and steelhead trout :D My favorite was trout ;)  今回スプリングサーモン、サカイサーモン、トラウトの3種類のお魚で試してみました。私はトラウトが1番好きでした^^

P1020628

Cook both sids until gets nice color :D 両面に良い色が付くまで焼きます。

P1020632

Love ♡

xox Akemi

4 thoughts on “お鮭バーグ 動画レシピ Salmon Burgar Recipe

  1. おはよう!
    美味しそうですね^ ^
    私のブロクはあけみのブロクと少し同じだと思います。
    料理について英語と日本語で話します。
    これからお願いします。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s