Hot Chocolate ホットチョコレートのレシピ

  • 30g Chocolate
  • 150g (150ml / 2/3cup) Milk
  • 1 tbsp Earl grey tea
  • Raspberry whipped cream

Since I’ve been in Vancouver, I’ve tried many hot chocolates in town and, unlike Joe, I always like chocolate and tea or chocolate and fruit combinations. So far, my favorite hot chocolate here in Vancouver is the Jasmine flavor from Chocolaterie de la Nouvelle France.

今はバンクーバーにいるので色々なお店のホットチョコを試しています。私はお茶とチョコレートの組み合わせや、フルーツとチョコレートの組み合わせがすきなので、バンクーバーで1番好きなホットチョコはChocolaterie de la Nouvelle Franceのジャスミン茶のホットチョコレートかなぁ。

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Jasmine Tea Hot Chocolate from Chocolaterie de la Nouvelle France

I kind of like the rosemary, mango and almond milk vegan hot chocolate from Cocoa Nymph but I believe that flavor is discontinued. They carry some vegan chocolate though. Maybe I’m going to try to make some.

Cocoa Nymphで頂いたローズマリーとマンゴー、アーモンドミルクで作ったヴィーガンホットチョコレートも美味しかったで す。でもこちらの商品は廃盤になったと思います。ヴィーガンのチョコレートは常に販売していると思います。私も次はヴィーガンのホットチョコレートを作ってみるかもしれません。

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Delicious vegan hot chocolate and chocolate from Cocoa Nymph

xox Akemi

2 thoughts on “Hot Chocolate ホットチョコレートのレシピ

  1. Hey Akemi – that raspberry HC sounds fantastic. One of my favourites is just some plain hot chocolate with whipped cream, cinnamon and dark chocolate shavings on top. MMmm!

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