Gelato #101 ジェラート101

The other night, Joe, our friends and I went to Bella Gelateria to attend a special gelato making class. Owner, James, graduated from Carpigiani Gelato University in Italy and he has won many awards:)

数日前ジョーと友達と一緒にジェラート作りの教室に行ってきました.オーナーのジェームスさんはわざわざイタリアに行ってジェラート学校で勉強して色んな賞もとった凄い人です

IMG_3929

We made chocolate gelato :9

チョコレートのジェラートが作りたいです.と凄くギリギリにお願いしたら用意してくれました.うれしい:)

IMG_3958

All his gelato are made from scratch and he chooses top quality ingredients. For chocolate gelato, he uses Michel Cluizel from France.

ここのジェラートは全部オーガニックのいい素材の物だけを使っています.チョコレーティジェラートにはMichel Cluizelを使いましたよ

IMG_3956

チョコレーティの香りが良すぎて幸せでしたよ

IMG_3985

The gelato was really creamy :)

凄くクリーミーなジェラートが出来ましたよ

Akemi

One thought on “Gelato #101 ジェラート101

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s